Tietopalvelu

Tietopalvelun toiminta nojaa Urheilumuseon ainutlaatuisiin kirjallisuus-, asiakirja-, esine-  ja valokuvakokoelmiin sekä talon omiin sähköisiin tietokantoihin.

Tietopalvelu tuottaa tekstiä ja tilastoja julkaisuihin sekä urheiluhistoriallisiin teoksiin. Urheilumuseo on laatinut vuodesta 1992 lähtien Suomen olympiajoukkueen viralliset esitteet ja toimittanut medialle monipuolisia taustatilastoja selostajien käyttöön.Digitoimme aineistoa tilauksesta.

Näyte: Suomen menestys seuranta ja muita tilastoja 

Lisätietoja:

Vesa Tikander
erikoistutkija
puh. 044 783 4594
vesa.tikander(at)urheilumuseo.fi

Kalle Rantala 
tuottaja 
puh. 044 700 2592 
kalle.rantala(at)urheilumuseo.fi 


Artikkelipalvelu  (maksullinen)

Urheilumuseon artikkelipalvelu on tilaajille lähetettävä viikoittainen artikkelijulkaisu. Kattavilla tilastoilla varustetut artikkelit käsittelevät ajankohtaisia koti- tai ulkomaisia urheilutapahtumia ja sopivat erityisesti medialle tausta-aineistoksi. Artikkelipalvelu on ilmestynyt jo vuodesta 1985 lähtien. Vuoden 2003 jälkeen julkaistuista artikkeleista on koottu verkkotietokanta, jonka käyttäjätunnukset kuuluvat tilaussopimuksen hintaan.


Kysy meiltä 

Tietopalvelu vastaa pikaisiin faktakysymyksiin ja -tiedonhakuihin maksutta. Laajemmista tiedonhauista veloitetaan palveluhinnaston mukainen korvaus. Tietopalvelu tarjoaa myös asiakassopimuksia. Sopimusasiakas saa tiedonhaut alennettuun tuntihintaan sekä käyttäjätunnukset Tietopalvelun sähköisiin tietokantoihin.