KIRJAUUTUUS! Kaikki e-urheilusta

Nyt tarjolla Kaikki e-urheilusta!

Kalle Rantalan ja Samuli Kraneisin kirjoittama, Urheilumuseon kustantama kirja on kattava kokonaisesitys vauhdilla kasvavasta urheilumuodosta. Kaikki e-urheilusta sisältää urheilumuodon kehityksen ja laajemmat kehykset unohtamatta analyyttisia peligenre-kuvauksia.

Teos avaa kilpapelaamisen kuvioita kaikille. Kirjan avulla ulkopuolinen pääsee sisään e-urheiluun maailmaan. Urheilumuodon läpikotaisin tuntevalle ekspertille löytyy erityisesti historiaa sekä tiivistä tutkimustietoa.

Lue lokakuun uutiskirje!

Kerran kuussa ilmestyvässä sähköisessä uutiskirjeessä tiedotetaan museon näyttelyistä, palveluista, tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Voit tilata kirjeet omaan sähköpostiisi sähköisellä lomakkeella

Näyttely urheilumuistoista

Uudenmaan Muistiluotsin Urheilumuistot-näyttelyssä 11 urheilijaa jakaa muistonsa uimahalleilta, hyppyrimäistä, pelikentiltä, suunnistusmatkoilta ympäri maailman sekä vuoden 1952 Helsingin olympialaisista. Tarinat ja kuvat on koottu Uudenmaan Muistiluotsin toiminnassa mukana olevilta muistisairailta ihmisiltä. Urheilumuseo on ollut mukana toteuttamassa näyttelyä. Näyttely kiertää Uudenmaan Muistiluotsin toiminta-alueella:
27.2.-16.3. Tapiolan palvelukeskus
27.3.-6.4. Tuusulan kunnantalon Aulagalleria