Skip to content

Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007 Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007 Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007 Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007 Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007 Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007 Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007 Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007 Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007 Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007 Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007 Maailmanennätys / Pekka Koskela / 1000 m pikaluistelu / 1.07,00 / Salt Lake City 2007

01.07,00

Tietosuojaseloste
Henkilötietolaki (532/1999) 10 § ja 24§

1. Rekisterinpitäjä:
Suomen Urheilumuseosäätiö
Vanha talvitie 3 C, 7. krs
00580 Helsinki
(09) 434 2250
urheilumuseo(at)urheilumuseo.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:
Ossi Viita
Vanha talvitie 3 C, 7. krs
00580 Helsinki
044 712 9345
ossi.viita(at)urheilumuseo.fi

3. Rekisterin nimi:
Urheilumuseon uutiskirjeen tilaajarekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Rekisterin tietoja käsitellään, ylläpidetään ja arkistoidaan Urheilumuseon uutiskirjeen jakelua varten.

5. Rekisterin tietosisältö:
Uusista rekisterin jäsenistä tallennetaan vai sähköpostiosoite. Jos rekisteröity on jo Urheilumuseon postituslistoilla, saattaa hänestä löytyä myös:
Nimi
Osoitetiedot
Puhelinnumero
Organisaatio, työtehtävä

6. Säännönmukaiset tietolähteet:
Sähköinen uutiskirjeen tilanneet henkilöt tai yritysten/järjestöjen edustajat.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset:
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle:
Henkilötietoja saatetaan käsitellään seuraavissa maissa tai seuraavilla alueilla palveluntuottajan (Gruppo) tai heidän alihankkijoiden palvelimilla:

a) Ensisijaiset palvelimet ja niiden varakopiojärjestelmät: Suomi
GDPR:n mukainen sopimus henkilötietojen käsittelystä Gruppo Software Oy:n ja Lasipalatsin Mediakeskus Oy välillä.

b) Joukkosähköpostilähetysten toimittaminen ja siihen liittyvät palvelut: Pilvipalveluna toimivassa järjestelmässä tietojen käsittelyä tapahtuu myös EU/ETA alueen ulkopuolella.
GDPR:n mukainen sopimus henkilötietojen käsittelystä Gruppo Software Oy:n ja Campaign Monitor Europe UK LTD:n välillä.

c) Ensisijaisesta varakopiojärjestelmästä riippumaton varakopiojärjestelmä: Sveitsi
GDPR:n mukainen sopimus henkilötietojen käsittelystä Gruppo Software Oy:n ja rsync.net, Inc:n välillä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet:
Ei manuaalisia tietoja.
ATK:lla käsiteltävät tiedot: Rekisterin tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisina ja rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Sähköinen rekisteri on suojattu ulkoisilta tunkeutumisilta palomuurilaitteistolla ja salasanoin. Rekisteriin pääsevät ainoastaan ne henkilöt, joilla on oikeus ja tarve pääsyyn työtehtäviensä puolesta sekä tarvittavat salasanat. Rekisteritietoja käsitellään hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Palveluntuottajan (Gruppo) ja heidän alihankkijoiden tietosuojaselosteet luettavissa yritysten verkkosivuilla.

10. Tarkastusoikeus:
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa henkilökohtaiset tietonsa. Pyyntö tulee osoittaa kirjallisesti yhteyshenkilö Ossi Viidalle.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista:
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua. Pyyntö tulee osoittaa kirjallisesti yhteyshenkilö Ossi Viidalle.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet:
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää antamiensa tietojen käyttö suoramarkkinointi tai muuta sellaista varten sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan itseään koskevan tiedon poistamista. Uutiskirjeen osalta suoramarkkinoinnin kieltäminen tai tietojen poistaminen rekisteristä käytännössä tarkoittaa sitä, että uutiskirjeitä ei enää lähetetä. Pyyntö tulee osoittaa kirjallisesti yhteyshenkilö Ossi Viidalle.

Henkilö voi myös itse peruuttaa saamansa uutiskirjeen kirjeen lopussa olevan linkin kautta.

 

 

LISÄTIETOJA:

urheilumuseo(at)urheilumuseo.fi
puh. (09) 434 2250, arkisin 08.00  ̶ 16.00

 

Evästeseloste

Seuraamme verkkosivustomme käyttöä evästeillä. Alla on lisätietoa evästeistä, siitä miten käytämme niitä, sekä miten evästeiden käyttöä voi hallita. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt nämä ehdot!

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan asiakkaan tietokoneelle, kun hän käy verkkosivustoilla. Urheilumuseo.fi-sivuston evästeiden avulla pyrimme ymmärtämään paremmin, millaisesta sisällöstä sivuston käyttäjät ovat kiinnostuneita.

Urheilumuseo.fi ei tallenna käyttämiinsä evästeisiin käyttäjien henkilökohtaisia tietoja kuten nimiä tai osoitteita. Käyttämämme evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita.

Käytetyt evästeet:

Google Analyticsin avulla Urheilumuseo voi kehittää sivustojensa sisältöä. Evästeen avulla saadaan seurantatietoja kävijöistä, suosituista sivuista, sisällöistä sekä sivuston saapumiskanavista.

Jakamistoiminnolla vierailijat voivat suositella verkkosivustojamme ja sisältöämme sosiaalisissa verkoissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Evästeet tallentavat tietoa vierailijoiden jakamistoiminnon käytöstä – ei kuitenkaan käyttäjäkohtaisesti – verkkosivuston parantamiseksi. Jos et salli evästeitä selaimessasi, mitään tietoja ei tallenneta.

Käytämme kolmannen osapuolen toimittajia joissakin verkkosivustomme toiminnoissa, esimerkiksi silloin, kun vierailet sivustolla, jossa on YouTuben-videoita tai linkkejä niihin. Kyseiset videot tai linkit ja muu kolmansien osapuolien sisältö voivat sisältää kolmannen osapuolen evästeitä ja niiden käytöstä saa lisätietoa kolmannen osapuolen verkkosivuston evästepolitiikkakuvauksesta.

Evästeiden hallinta ja poistaminen:

Voit muuttaa evästeisiin liittyviä asetuksia selaimesi asetuksista. Muuttamalla näitä asetuksia voidaan estää tai poistaa Urheilumuseo.fi:n tai jonkin muun sivuston evästeet. Selain voidaan myös asettaa kysymään asiasta aina, kun sivusto haluaa tallentaa evästeen. Lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta löydät sivustolta http://www.aboutcookies.org/.

Ilmoitamme evästemuutoksista täällä ja saatamme myös korostaa muutoksia verkkosivuillamme.